2552027505 Σκρα 53-55, Ορεστιαδα edainalis@gmail.com

Έπιπλο Ainalis
Αϊναλής Δημήτρης - Κατασκευή Επίπλων - Σαλονιών - Στρωμάτων - Ορεστιάδα


Για πάνω από 30 χρόνια, η εταιρεία επίπλων Αϊναλής, με έδρα την Ορεστιάδα, πρωταγωνιστεί στον τομέα της κατασκευής υψηλής ποιότητας επίπλων για το σπίτι. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, προσφέρουμε άριστη ποιότητα κατασκευής, εξασφαλίζοντας σημαντικό όφελος για εσάς.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των επίπλων μας επιτρέπει να προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας και οι σχεδιαστές μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να δημιουργήσουν τα έπιπλα που ονειρεύεστε, φροντίζοντας να αντικατοπτρίζουν την αληθινή σας ταυτότητα.

Επισκεφθείτε μας στην οδό Σκρα 53-55 στην Ορεστιάδα για να ανακαλύψετε τις επιλογές που προσφέρουμε και να βρείτε τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για ένα σπίτι που αντικατοπτρίζει την αληθινή σας ταυτότητα. Στην Αϊναλής, δημιουργούμε έπιπλα που θα αγαπήσετε για μια ζωή.

 

Ειδικές Κατασκευές Επίπλων

Ειδικές Κατασκευές Επίπλων

Η επιχείρηση επίπλων Αϊναλής, με έδρα την Ορεστιάδα, προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία εξατομικευμένων κατασκευών που αντανακλούν το προσωπικό σας στυλ και καλύπτουν τις μοναδικές σας ανάγκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καναπέδες

Καναπέδες

Οι καναπέδες μας σχεδιάζονται ειδικά για να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας. Λαμβάνοντας υπόψη την κάτοψη του σπιτιού σας, κατασκευάζουμε καναπέδες που εξασφαλίζουν την ιδανική εφαρμογή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολυθρόνες

Πολυθρόνες

Στην Αϊναλής, κατανοούμε ότι η πολυθρόνα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του καθιστικού σας, και γι' αυτόν τον λόγο δημιουργούμε πολυθρόνες που προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεβάτια

Κρεβάτια

Κάθε κρεβάτι που κατασκευάζουμε είναι μια ξεχωριστή δημιουργία, σχεδιασμένη ειδικά για εσάς, με στόχο να καλύψει τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στρώματα

Στρώματα

Τα στρώματα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στις ανάγκες του σώματός σας, παρέχοντας την απόλυτη υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουρτίνες

Κουρτίνες

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, όπως βαμβάκι, λινό, μετάξι και πολλά άλλα, για να δώσετε στο σπίτι σας μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συστήματα Σκίασης

Συστήματα Σκίασης

Στην Αϊναλής, κατανοούμε ότι κάθε χώρος είναι μοναδικός. Γι' αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις σκίασης που προσαρμόζονται στις διαστάσεις και τις ανάγκες του χώρου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουρτινόξυλα

Κουρτινόξυλα

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια εκτενή ποικιλία από κουρτινόβεργες, που προσφέρουν άριστη ποιότητα και κομψή εμφάνιση. Επιλέξτε από διάφορα υλικά, όπως ξύλο, μέταλλο και πλαστικό, και βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες

Οι ταπετσαρίες μας συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνουν όμορφες και λειτουργικές για πολλά χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ