2552027505 Σκρα 53-55, Ορεστιαδα edainalis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Κουρτινόξυλα 
Έπιπλο Ainalis - Αϊναλής Δημήτρης - Κατασκευή Επίπλων - Σαλονιών - Στρωμάτων - Ορεστιάδα

 

Η επιχείρηση επίπλων Αϊναλής, με έδρα την Ορεστιάδα, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από κουρτινόξυλα και αξεσουάρ που μπορούν να αναδείξουν κάθε χώρο του σπιτιού σας με στυλ και λειτουργικότητα. Είτε ψάχνετε για κλασικές λύσεις είτε για μοντέρνες, οι συλλογές μας καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη.

Μεγάλη Ποικιλία Συλλογών
Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια εκτενή ποικιλία από κουρτινόβεργες, που προσφέρουν άριστη ποιότητα και κομψή εμφάνιση. Επιλέξτε από διάφορα υλικά, όπως ξύλο, μέταλλο και πλαστικό, και βρείτε το στυλ που ταιριάζει καλύτερα με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Μετώπες και Μηχανισμοί Ρόμαν-Πακέτων
Οι μετώπες μας είναι διαθέσιμες σε πολλαπλά σχέδια και φινιρίσματα, προσφέροντας μια κομψή λύση για την ανάρτηση των κουρτινών σας. Επίσης, προσφέρουμε μηχανισμούς ρόμαν-πακέτων που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε το φως και την ιδιωτικότητα με ευκολία, εξασφαλίζοντας την ιδανική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Σιδηρόδρομοι και Αξεσουάρ
Οι σιδηρόδρομοι κουρτινών μας είναι σχεδιασμένοι για να αντέχουν στον χρόνο και τη χρήση, ενώ προσφέρουν ομαλή και αθόρυβη λειτουργία. Επιπλέον, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από αμπράζ-μαγνήτες και άλλα εξαρτήματα, που προσθέτουν στυλ και λειτουργικότητα στις κουρτίνες σας.

Αμπράζ-Μαγνήτες και Εξαρτήματα
Τα αμπράζ-μαγνήτες μας προσφέρουν πρακτικές λύσεις για την τοποθέτηση και τον χειρισμό των κουρτινών σας, ενώ παράλληλα προσθέτουν μια διακοσμητική πινελιά. Επιλέξτε από διάφορα σχέδια και χρώματα για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

Εξατομικευμένες Λύσεις
Στην Αϊναλής, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για την επιλογή του κατάλληλου κουρτινόξυλου είτε για τη συμβουλή σχετικά με τον κατάλληλο μηχανισμό, η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας θα σας καθοδηγήσουν στη σωστή επιλογή.

 
 
 

 

 
 
 
 
     
 

Επισκεφθείτε μας στην οδό Σκρα 53-55 στην Ορεστιάδα και ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή μας από κουρτινόξυλα και αξεσουάρ. Στην Αϊναλής, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα αναδείξουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

 
     
     
      2552027505