2552027505 Σκρα 53-55, Ορεστιαδα edainalis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Στρώματα 
Έπιπλο Ainalis - Αϊναλής Δημήτρης - Κατασκευή Επίπλων - Σαλονιών - Στρωμάτων - Ορεστιάδα

 

Η επιχείρηση επίπλων Αϊναλής, με έδρα την Ορεστιάδα, σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ύπνου με τα υψηλής ποιότητας ορθοσωματικά στρώματα μας. Στην Αϊναλής, κατανοούμε τη σημασία ενός καλού ύπνου για την υγεία και την ευεξία σας, γι' αυτό και σχεδιάζουμε στρώματα που προσφέρουν την ιδανική στήριξη και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ορθοσωματικός Σχεδιασμός
Τα στρώματα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στις ανάγκες του σώματός σας, παρέχοντας την απόλυτη υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη. Η τεχνολογία τους επιτρέπει την προσαρμογή στο σχήμα και το βάρος του σώματός σας, εξασφαλίζοντας ότι η σπονδυλική σας στήλη βρίσκεται πάντα στη σωστή θέση. Είτε κοιμάστε ανάσκελα, μπρούμυτα ή στο πλάι, θα νιώθετε την άνεση και την υποστήριξη που χρειάζεστε για έναν ήρεμο ύπνο.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Υλικά Υψηλής Ποιότητας
Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες
εταιρείες Cocomat και Sieldreams για να σας προσφέρουμε στρώματα κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας. Αυτά τα υλικά εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και μακροχρόνια απόδοση, ενώ η υποαλλεργική τους σύσταση αποτρέπει τη συγκέντρωση αλλεργιογόνων και μικροοργανισμών. Η δομή των στρωμάτων επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα, διατηρώντας το στρώμα φρέσκο και καθαρό.

Εύκολη Συντήρηση
Τα στρώματά μας διαθέτουν αφαιρούμενα καλύμματα που πλένονται εύκολα, προσφέροντας επιπλέον άνεση και υγιεινή. Με αυτήν την πρακτική λύση, μπορείτε να διατηρείτε το στρώμα σας καθαρό και υγιεινό με ελάχιστο κόπο.

Βαθύς και Ξεκούραστος Ύπνος
Με τα ορθοσωματικά στρώματα μας, θα απολαμβάνετε βαθύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο. Η σωστή στήριξη και η ανατομική κατασκευή τους μειώνουν την ένταση στους μύες και τις αρθρώσεις, βοηθώντας σας να ξυπνάτε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια.

Η Απόλυτη Εμπειρία Άνεσης
Ανακαλύψτε σήμερα την αλλαγή που μπορεί να φέρει ένα ορθοσωμικό στρώμα στη ζωή σας. Επενδύστε σε έναν καλύτερο ύπνο και ζήστε την απόλυτη εμπειρία άνεσης και υποστήριξης. 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Επισκεφθείτε μας στην οδό Σκρα 53-55 στην Ορεστιάδα και επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό στρώμα για τις ανάγκες σας. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία ύπνου που έχετε ποτέ βιώσει!

 
     
     
      2552027505